Reactie Verenigde Podiumkunstenfestivals op advies Raad voor Cultuur

Met grote belangstelling hebben wij als Verenigde Podiumkunstenfestivals het advies van de Raad voor Cultuur gelezen. In de brief die hieronder te vinden is geven wij kort een reactie op het advies op basis van drie uitgangspunten uit de brief die wij in januari 2019 aan de Raad voor Cultuur richtten (deze brief is in zijn geheel als bijlage toegevoegd). Deze punten gaan over het landelijke belang van de festivals, de wens voor maatwerk en de hoogte van het beschikbare budget.

Hier is de gehele brief te lezen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s