Hoogte80

Rondom hemelvaart biedt Hoogte80 Festival vier dagen lang spraakmakend theater, cabaret, circus, straattheater, installaties, kleinkunst, community art, dans, livemuziek, dj’s, literatuur, poëzie, maar ook workshops, wijksafari’s, uitzicht en eten en drinken in de buitenlucht. Dit alles in een fantastische sfeer. 

Jaarlijks trekt het festival meer dan 25.000 bezoekers met uiteenlopende muziekoptredens en unieke theatervoorstellingen in sfeervolle tenten, in de open lucht en op diverse podia. Hoogte80 Festival staat voor sfeer en interactie tussen artiesten en publiek. Tel daar nog eens het uitzicht vanaf één van de mooiste stadsparken van Arnhem bij op en je hebt het plaatje compleet. Het diverse programma met voor een ieder wat wils, vormt het hart van Hoogte80 Festival. Toegang tot het festivalterrein is gratis. 

Stichting Hoogte80 Festivals is de voortzetting van Stichting Yamaar, die H80 organiseerde van 2009 tot en met 2013. Sinds 2014 wordt het festival georganiseerd door Stichting Hoogte80 Festivals, die het transformeerde tot een publieksfestival met een veel breder cultureel aanbod.

Website Hoogte80