2turvenhoog Festival

2turvenhoog festival is hét avontuurlijkste kunstenfestival voor iedereen van 0 t/m 6 jaar én volwassenen. Een unieke kans om samen met je baby, peuter of kleuter te genieten van voorstellingen vol dans, muziek, theater en beeldende kunst. De voorstellingen dagen uit, verrassen en zijn ook voor volwassenen een ware belevenis.

Ook jonge kinderen hebben recht op kwaliteitskunst. Daarom schept Stichting 2+ Producties, de stichting achter 2turvenhoog festival, al meer dan twintig jaar ruimte voor het maken en presenteren van voorstellingen en installaties aan de allerkleinste kinderen (0-6 jaar) en de mensen om hen heen. Zodat kinderen, kunst en kunstenaars elkaar kunnen ontmoeten en wederzijds inspireren.

2turvenhoog kan alle gedaanten aannemen die nodig zijn om haar doelstellingen te bereiken. De presentaties zijn dan ook op allerlei plekken te zien, horen, beleven. Al meer dan twintig jaar tijdens het jaarlijkse festival in Almere. Maar ook in andere steden op locatie, op kinderdagverblijven in het project Jong Beginnen en op plekken waar professionals kennis delen op het terrein van kunst voor jonge kinderen.

Website 2turvenhoog